Merel Westrik krijgt zomershow

Elke dag “Half 8 Live!” op avond Nederland 3

 

Presentatrice Merel Westrik wordt het gezicht van een nieuw actueel zomerprogramma op de vooravond: WNL Half 8 Live!

Half 8 Live! staat met reportages, deskundigen en genodigden stil bij het nieuws van de dag. Ook zal op diverse momenten live worden geschakeld naar verslaggevers in het land.

Hoofdredacteur Bert Huisjes: “We maken zonder grote pretenties een gevarieerde nieuwsshow, zoals we dat afgelopen seizoen ook deden in de ochtenden. We hebben veel aandacht voor nieuws, sport, politiek, crime en showbizz. Het format is speciaal toegesneden op de vooravond en wordt, zoals altijd bij WNL, gebracht met een goed humeur.”

Half 8 Live! wordt vanaf 23 juli elke dag live uitgezonden vanuit de WNL-studio’s op het Westergasterrein in Amsterdam, op Nederland 3. Het komt daarmee op de plek van De Wereld Draait Door (DWDD), dat nu met zomerreces is.

Merel Westrik presenteert voor WNL al de ochtendshow Vandaag de Dag, samen met Eva Jinek. Deze succesvolle show keert vanaf september terug op de televisie. WNL Half 8 Live! gaat dertig uitzendingen tellen tot en met 31 augustus.

Gepubliceerd op 05 jul 2012

Persberichten

Evelien de Bruijn voor WNL naar NPO Radio 2

22-12-2015

Evelien de Bruijn wordt een van de nieuwe dj’s van NPO Radio 2. Zij gaat voor WNL aan de slag in een dagelijkse nachtshow van 24.00 tot 02.00 uur.

Contact

Klik de onderstaande link om contact op te nemen met WNL.

Ga naar de contactpagina